söndag 14 oktober 2007

Tur att vi fick med oss

rätt hund hem idag!! För snurriga matten kopplade snabbt på det röda fina kopplet med tillhörande snusnäsduk på vad hon trodde var hennes lilla goding Happy! När Carro frågar är du säker på att det är rätt hund så svarar jag blixtsnabbt javisst...och ser att även Citrus är snygg i rött för på golvet nedanför Carro och Lillmatten står vår lilla Happy!! Sååå lika är de och då höll Marianne i Citrus så vi var två kloka kvinnor som tog fel! undrar om de små vovvarna hade sagt till om vi hade traskat iväg med fel hund? Troligen inte?!!?? Nu sover vår lilla sötnos i sin nya korg!!! (Segertecken) En seger för den shoppingtokiga matten för igår var Happy vansinnig på korgen och ville ju inte alls vara nära den!!Tur att hon ändrade sig Ha det bra! Happys familj

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tur att rätt vovve kom med hem, men dom var väldigt lika det var dom. Visst var det en härlig träff? På snart återseende hoppas vi. Så mycket fina kort ni fick tagit, vi fick inte några bra alls, var väl för långsamma av oss antar jag *skratt*. Hugo sov i två dagar efter allt busande med Happy och dom andra. Vi skall köpa ny säng till Hugo och jag hoppas att han blir glad, inte helt säkert kan jag ana.
Ha det så gott hela familjen och lilla Happy.
Kramar
Hugo med matte och husse

Anonym sa...

Hej Berit och Hugo!
Ja det var verkligen en härlig träff! Roligt att träffa er och alla hundar - de är verkligen mysiga allihopa. Att de kan vara så lika och ändå ha så olika karaktärer är roligt att se. Det kommer nog gå bra med sängen skall du se..vår lilla buse älskar sin nu efter lite trög start! Ha det så gott - vi syns snart! Kram till er alla! Happy med familj!

Marianne sa...

Undrar vem som hade reagerat först!?! Om ni faktiskt åkt hem med Citrus alltså! *skrattar*
Men det verkade ju som om hon kände sig som fisken i vattnet i Happys lillmattes famn - med snusnäsduk och allt!
Kram//Marianne