torsdag 2 augusti 2007

Charmar alla...såklart!

Happy är ett sånt litet charmtroll..! Svansen viftar och hon vill gärna pussa alla hon träffar..som grannar och annat löst folk. Farfar var här igår och tyckte att hon var som en tiger! Hon hoppar fram mot blad o buskar, och bara njuter av livet!. Den livsglädjen skulle man buteljera och sälja - vilken succé för oss trötta människor.

Idag har hon åkt bil o suttit i buren, det var väl sådär kul, tur att det var en färd på en 5 minuter bara, små doser är ju bäst såklart.
Hon verkar ha snappat att hon heter Happy, för hon springer som en gasell emot oss när vi ropar...kan ju även bero på att vi sitter ner och ser ut som mindre väderkvarnar: viftande och tjoande - men det funkar ju !!
Läste i vår kära uppfödares mycket pedagogiska bok att man skall öva sig på att säga ett barskt NEJ och sedan därefter ett positivt BRA! Du milde vad vi övar här i familjen!! Happy blir snart proffs även hon.
Just nu är det bara lilla sötnosen och jag hemma, hon ligger vid mina fötter trött av alla promenader hon tagit i dag - tur att vädret är bra när man har en valp,för vi försöker med att få henne ut vid minsta tecken på ev kissande,men hon håller sig oftast tills hon kommer in till tidningen igen!
Kopplet går däremot strålande bra, hon följer med och det verkar som att hon gillar att gå i det!
Men alla små tjejer gillar ju att vara fina och hon är ju så fin i sitt röda koppel vilket hon såklart fattat! Ni skall få se - bilder är på väg in - vi väntar på att vår tekniker skall komma hem o lägga in dem!

ha en bra dag!
Kram Happys matte d ä

2 kommentarer:

Bettan sa...

*skrattar gott* Kan se familjen sitta och veva, vilt tränande NEJ och Jaaaaaaaaa... Det är gôrkul med valp - framförallt för alla som får nöjet och titta på ägarnas tränande!
*storkram*
Lisbeth

Unknown sa...

Jag försökte få in en kommentar igår men det gick inte, försöker igen. Åh vad det låter härligt med en vovve. Här är nu städat och klart för Luddes entré och vi längtar såå!
Maj - Luddes matte