måndag 13 augusti 2007

Vardagen har börjat.

Happy måste vetat att husse skulle börja jobba idag, hon vaknade nämligen 0530! Alla andra dagar under semestern har hon snusat till sisådär en 0730-0830 så vi har fått sova gott hela familjen. Men icke idag, verkar vara en klok hund.
När hon kom till oss verkade hon fatta att hon hette Happy - det har hon glömt nu....! Det typiska terrierdraget visar sig - jag hör vad du säger men bryr mig inte! Rätt så charmigt när man har kopplet på, men inte annars!! Hon har däremot fattat att om man säger "sitt" så kan det dyka upp en godisbit och det gillar hon, vilket innebär en hel del sittande. Namnropandet får nu också åtföljas av en godsak istället för väderkvarnstjoandet, som antagligen var kul första dagarna för en intelligent vovve.
Vi i familjen har upptäckt en sak - att det tar tid med hundpromenader! Vi får nämligen stanna ofta dels för att vår goa Happy skall snusa lite men framför allt för att alla andra gående vill beundra valpen! Det gör att vi plötsligen har fått en helt ny bekantskapskrets och det är kul!

Vi var ju på släktkalas häromdagen och gissa vem som gjorde succé....Happy! Hon charmade såklart alla nytillkomna vänner och släktingar. Det är tröttande bara att vara bland mycket folk så hon la sig mellan alla fötter och somnade gott - det kändes bra för oss att hon kan slappna av och sova i allt stoj. Nu stundar lugnare tider, matte 30+ och Happy skall vara hemma själva några veckor till, när teknikern jobbar och småmattarna börjar skolan. Ha en bra dag! hälsar Happys matte
Ja jag vet att vi måste lägga in bilder...den som väntar på något gott - det kommer snart en bildkavalkad!

1 kommentar:

Bettan sa...

Hej på er!
Så roligt att få läsa om er och Happy! Glad att det går så bra, och att hon visar att hon faktiskt är en cairn i sättet, bevisar ju bara att hon trivs och mår bra! *Lergrymt* Hehe, vänta bara det har bara börjat.. (Säger hon som ligger lååångt efter med uppfostran)
*kram* Lisbeth o gänget