lördag 11 augusti 2007

Hemma igen från ö-livet!

Hejsan!
Vi har varit iväg några dagar på vår sommarö, där livet består av salta goa bad, klipp-promenader och god mat. Happy har njutit av havsluften och åkt båt, med viss skepsis... det brummade, skvätte och blåste en del.
Datorn har fått vara hemma därav tystnaden från oss.
Roligt att ni har hittat hit, Carro o Maj, vi ser verkligen framemot att få träffa er också, tvåbenta o fyrbenta vänner.
Happy har en härlig aptit på livet, händer, fötter och inte minst gräs, mask samt sten o snäckor - vi har plockat ur en hel fauna ur munnen på henne ute på ön. Dessutom gillar hon -torkade mördarsniglar..- det är hon ju rätt ensam om...iallafall i vår familj! Men Lisbeth har informerat om att det är ett släktdrag, även resten av familjen Hipperdipp gillar dem! Det känns skönt att Happy har gott sällskap!. Nu skall vi kamma vår lilla buse för släktkalaset väntar och då skall hon vara fin och få ha sitt blingade silverkoppel! Fint skall det vara! Bilder kommer när teknikern i familjen har fått chansen till att sitta vid datorn...10-åringen, 7-åringen och 30+-åringen vill nämligen gärna surfa...snälla bara en liten stund till!! Ha en bra kväll! Happy med familj

1 kommentar:

Marianne sa...

Jasså, Happy visar framtassarna vad gäller ätandet! I alla fall det hon inte får äta. Det låter likt släkten - precis som Lisbeth säger. Hoppas hon inte börjar med de riktigt äckliga sakerna!
Skall bli roligt att se lite kort sedan när ni landat i stan igen.
Kramar//Marianne