söndag 19 augusti 2007

Sötast i världen...

är Happy som nog är lite trött idag...vi har varit på fotbollscup med lillmatte 10 år och alla tjejer som sett vår lilla goding har velat klappa och prata med henne. Matte 30+ och Husse har fått vara bärare allt som oftast!! Klok som hon är förstår Happy att hon skall ta det lite lugnt så hon ligger lugnt i famnen och kikar på allt som händer och somnar gott när hon skall!
Hur det gick i fotbollen för lillmattens lag?..sådär.. men de är jätteduktiga och det kan bara bli bättre!

Nu när man är hundägare inser man hur mycket hundar det finns i världen! Vi träffade en liten jack russel idag som var helt vit med bruna öron! Sedan spanade vi in alla andra stoooora hundar! Skall bli kul att se hur Happy reagerar när hon får träffa lite större hundar efter valpsprutan! Imorgon skall vi boka tid för den!

Happy har lärt sig ännu en sak...att ta sig upp för trappan!! När vi släckte ner i vardagsrummet för att gå upp och lägga oss i fredags så skuttade Happy glatt upp för trappan själv innan någon ens hann blinka! Sedan hittade vi henne i sin korg kikade på oss när vi flåsande kom in för att se var hon tagit vägen!! Så nu får vi även ta gallerlöpning efter trappträningen!!! Ni fattar va - ännu ett användningsområde för de fantastiskt snygga kompostgallren!!! Vi kommer att bli supersmidiga!!
Snart skall vi börja med att träna Happy att vara hemma ensam! Jag tror att det kommer att gå bra, för bur i bil har efter ett par färder gått strålande! Men .. hon sitter i buren som är satt mellan småmattarna i baksätet, då har hon perfekt koll på hur man växlar, blinkar och kör bil!! Vi försökte att sätta buren i skuffen...vi hade en "härlig"färd på ca 20 minuter till en enmans hundkör. Det var inte poppis och mattarna grät ! Men vi kom fram och Happy var otroligt glad när hon kom ur buren så hon tog inte skada som tur var!
Nu är det snart läggdags! Sov gott hälsar Happys familj

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hela Happys familj och Happy!

Åh, så söt hon är er lilla Happy och busig antar jag? *s*. Hugo är ett riktigt busfrö, men so go och snäll. Älskar daggmaskar och vår gräsmatta är sig inte riktigt lik numera *skratt* Hugo är en sömntuta och sover till ungefär 7,30 varje morgon än så länge iaf.Ser framemot att få träffa er alla framöver.
Ha det så gott!
Berit, Lennart och Hugo