torsdag 16 augusti 2007

Regn, regn

Det har regnat lite de sista dagarna och det gillar inte Happy!
Hon lägger sig innanför dörren och tittar ut-----------! Vi får lyfta henne ut på gatan och då vänder hon genast om hem mot dörren!!
Vi var hos mormor igår och då satte hon sig i garageporten och lekte med en spindel som hon senare åt upp!!! En annan godsak som hon satt i sig var en daggmask! Det blev inga pussar av henne igår kan jag säga! Usch så äckligt det var - jag såg bara hur den försvann in i munnen - hann inte ta bort den!
Happy har nu blivit en inofficiell maskot åt matte 10 års fotbollslag! Vi såg inte hunden under alla händer igår när första träningen var! Happy var så glad åt alla tjejers klappar och bara njöt!
Sedan fick hon tag i en fotboll...nästan lika stor som hon är själv och den dribblade hon runt med stort nöje tllsammans med husse. Hon sov gott på kvällen sedan! Vaknar dock tidigt kl 0530!! Det är lite väl tidigt - hoppas att hon ändrar sig!
Jag fick precis ett samtal från vetrinären, Happy har urinvägsinfektion! Hon skall få penicillin. Vi blev lite oroliga när hon kissade på sig när hon sov under tiden vi var ute på vår ö, så då åkte vi till djurkliniken! så nu blir vi en erfarenhet rikare - att få Happy att ta medicin! Rapport kommer! .

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejsan! Datahackern hade visst gjort något konstigt med kommentarerna - nu går det bra att skriva igen tror jag! Ha det bra!

En känsla sa...

kollade bara att det var ok !

Marianne sa...

Aj, aj... tråkigt att hon fått urinvägsinfektion! Fast å andra sidan kanske skönt med en förklaring till varför hon kissade i sängen!
Det brukar gå över ganska fort men tänk på att hon har infektion i kroppen och är nedsatt. Det är vila och ta det lugnt i hemmet som gäller - annars kan det komma igen eller bli följdsjukdomar.
Kramar till familjen och puss till Happy (om hon inte ätit ngt äckligt igen)!
Marianne